Få klar besked om, hvad din tunge kan og ikke kan - og hvad du kan gøre ved det

Ved en funktionel undersøgelse kigger vi på, hvordan din tunge kan bevæge sig, og hvordan det påvirker alle strukturerne i munden – og hele resten af din krop.

Pris: 950,-

undersøgelsen varer cirka 50 minutter, og du kan sidde i din dagligstue imens – vi snakker sammen over Zoom

Hvad er en online funktionel undersøgelse?

 

Den online funktionelle undersøgelse er for dig, der ikke kan komme til herning og få lavet en fysisk undersøgelse. Der er enkelte målinger, vi ikke kan lave, når undersøgelsen foregår online, men jeg kan sagtens give dig et præcist bud på din mundmotoriske funktion alligevel. 

Fordi du skal kunne lave nogle bestemte øvelser ud fra min instruktion, kan jeg dog kun lave en online vurdering på klienter, som er fyldt 10 år og som kan og vil samarbejde. 

———————————

Når du får lavet en funktionel undersøgelse, kigger vi på meget mere end “bare” tungebåndet. 

Vi kigger på, hvordan du kan bruge din tunge, og hvordan tungens mobilitet og funktion påvirker hele resten af munden og kroppen. 

Gennem forskellige målinger og øvelser, kigger jeg på, hvordan bevægeligheden er i din tunge, hvordan din vejrtrækning er, og hvordan disse to faktorer har påvirket din kranieform og dine luftveje. Jeg undersøger også, hvordan du tygger og synker.

Vi snakker indgående om din sygehistorie og alle de symptomer, du oplever. Vi kigger hele din livsstil igennem for at finde ud af, hvordan den påvirker de problemer, du oplever – eller omvendt.

 

Inden vi afslutter videosessionen, har du fået svar på:

  • Om dit tungebånd er stramt
  • Om du er kandidat til et OMFT-træningsforløb
  • Om jeg tror, dine problemer kan bedres gennem træning alene, eller om du skal regne med at skulle have klippet tungebåndet
  • Hvad du i øvrigt bør inkludere i din behandlingsplan
  • Information om, hvem der kan klippe dit stramme tungebånd og vejledning i, hvem der kan være et godt valg for dig ud fra de ønsker og behov, du har

Få et klart svar og et bud på behandlingsplan for kun 950,-

Hvem er Charlotte..?

Kender du mig ikke allerede?

 

Så er det måske meget rart for dig at vide lidt om, hvem jeg er, og hvorfor jeg kan hjælpe dig!

Jeg fik selv klippet mit tungebånd som 32-årig – det gjorde jeg, fordi jeg så den vilde effekt, et klip af tungebåndet havde på mine to børn, som sloges med hhv. ammeproblemer og voldsom uro i kroppen. 

Siden 2017 har jeg hjulpet flere 1000’de familier med viden og støtte til at kunne finde frem til, om et klip af tungebåndet var den rigtige beslutning for dem. 

Jeg er uddannet i at vurdere stramt tungebånd, jeg er OMFT-terapeut og Buteyko Vejrtrækningsterapeut.

stramt tungebånd charlotte