Regler for TungebåndsKlubben

TungebåndsKlubben er en gratis facebookgruppe, som ejes af Charlotte, der står bag hjemmesiden www.stramttungebaand.dk. 

Gruppen er for voksne og forældre til børn, som har brug for viden for at kunne træffe en beslutning om, om de vil have klippet et stramt tungebånd.

Gruppen er ikke er sparringsgruppe for fagpersoner (til jer vil jeg anbefale FOMPs facebookgruppe)


REGEL #1:

Ja tak til erfaringer, idéer, hep og gode råd!

Vi er et aktivt, levende og megahyggeligt fællesskab. For at blive ved med at være det, er det vigtigt, at du deltager. Jeg laver fra tid til en anden en oprydning i inaktive medlemmer, simpelthen fordi det er et sårbart emne, og det kan være ubehageligt at dele, hvis der er en masse i gruppen, som kun kigger på ❤️
Du behøver selvfølgelig ikke poste en masse, hvis du ikke har lyst, men send et like eller et hjerte ind imellem ❤️

REGEL #2:
Nej tak til opslag, hvor du søger efter behandler
Det her er ikke gruppen, hvor du kan spørge efter navnet på en behandler i dit område, dem findes der andre af på facebook. Egne erfaringer og navne på dem, der allerede har hjulpet dig, er til gengæld helt okay at dele.

REGEL #3:
Ingen personfølsomme oplysninger
Her i klubben snakker vi om generel viden og anonymiserede cases – men du må ikke dele personfølsomme oplysninger om hverken dig selv eller andre. Selvom dette er en lukket gruppe, så er der aldrig noget af det, du skriver online, som er sikret – så tænk over, hvad du deler, og anonymisér så meget som muligt. (Ellers risikerer dit opslag at blive slettet)
Husk også, at du ikke må dele oplysninger fra gruppen andre steder uden for gruppen.

REGEL #4:
Vi vurderer ikke ud fra billeder
Vi forstår, du er top-frustreret og gerne bare vil have hjælp ❤️ We’ve all been there. Men der kan ikke gives en ordentlig vurderes ud fra et billede, så brug i stedet gruppen til at få viden om, hvordan du finder svar hos den rigtige ude i virkeligheden.

REGEL #5:
Nej tak til selvpromovering
Vi synes, du er både dejlig og dygtig, men pænt nej tak til selvpromovering. Vi ved, hvor vi kan finde dig, hvis vi har brug for din hjælp 🙂 Selvpromovering inkluderer blandt andet links til din hjemmeside eller facebookgruppe, at du tilbyder dine ydelser, når nogle beder om råd osv. Det inkluderer også indirekte markedsføring, hvor du nævner dit arbejdsfelt og fx skriver “Som [indsæt fagtitel] ser jeg ofte at…” eller lignende.

REGEL #6:
Ingen til links til andre grupper
Vi vil SÅ gerne hjælpe dig videre på din vidensrejse her i gruppen, og for ikke at få en masse forvirrende oplysninger, er det ikke tilladt at linke til andre grupper eller hjemmesider.

REGEL #7:
Ingen privatbeskeder til andre medlemmer
Du må ikke skrive privatbeskeder til andre medlemmer eller bede andre skrive PB til dig. Som medlem skal føle sig sikker på, at man kan tappe ud og ind af gruppens energi, som man har lyst til, og st man kan til- og fravælge information fra gruppen, som man selv har lyst til.

REGEL #8:
Vi har din ryg!
Hvis du oplever noget ubehageligt, kan du altid få fat i en admin på mail: info@stramttungebaand.dk
Hvis du er utilfreds med noget i gruppen, skal du også sende en mail. Gruppen = good vibes only 🙏🏻

REGEL #9:
Opslag i gruppen kan indeholde markedsføring
Melder du dig ind i gruppen, kan du finde opslag, som markedsfører admins produkter.
Vi skriver selvfølgelig ikke til dig privat, men kan lave opslag, der indeholder markedsføring.
Ved at melde dig ind i gruppen, accepterer du dette. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at melde dig ud af gruppen igen. Det gøres nemt gennem facebook og uden at du behøver at kontakte administrator.

REGEL #10:
Opslag kan indeholde markedsføring fra:
Charlotte Johannsen (StramtTungebånd.dk) samt eventuelle samarbejdspartnere, som bliver inviteret af admin til at dele deres viden i gruppen.


Overtrædelse af reglerne kan føre til en advarsel eller i nogle tilfælde udelukkelse fra gruppen uden forvarsel eller yderligere begrundelse.