Klar besked om, om din baby har stramt tungebånd

En grundig, fysisk undersøgelse, hvor jeg undersøger tungebåndet, tungens bevægelighed og funktion, og om din baby har andre mundmotoriske udfordringer.

Pris: 895,-

undersøgelsen tager cirka 50 minutter

Hvad er en mundmotorisk undersøgelse?

 

Når jeg undersøger din baby, gør jeg det altid så blidt som muligt og i din babys tempo. 

Før undersøgelsen snakker vi om, hvad du som forælder oplever af symptomer, hvordan graviditet og fødsel er forløbet, om der har været problemer med amningen, fordøjelsen, søvnen og alt andet, som kan have relevans for det samlede sygdomsbillede.

Herefter undersøger jeg din baby ved at mærke på strukturerne i munden, løfte læben og tungen og observere, hvordan tungen bevæger sig. 
Jeg mærker på ganen, løsner evt. spændinger i mundgulvet, kæberne og kinderne.

Hvis du har brug for at amme, made eller skifte en ble undervejs, er der også tid til det.

Inden du forlader klinikken, sørger jeg for, at du er helt sikker på, hvad jeg har set, og hvad jeg anbefaler, du gør som det næste skridt

Sammen lægger vi en plan for behandlingen – hvad enten du ønsker at få tungebåndet klippet eller ej.

Undersøgelsen foregår fysisk i klinikken i Herning  (ved Ergo For Dig, Overgade 1a, 7400 Herning)

Det bruger jeg i min undersøgelse

 

Jeg er uddannet af nogle af de førende, internationale forskere i stramt tungebånd, og holder mig konstant opdateret på den nyeste viden på området. 

Jeg bruger den officielle, danske undersøgelsesmetode (TABBY), som anbefales i de Nationale Kliniske Retningslinjer (2020) til ammebabyer under 4 måneder.

Derudover bruger jeg også andre, internationalt anerkendte metoder, som fx Martinelli, ATLFF mv. samt den nyeste forskning og viden inden for stramt tungebånd, kranieudvikling og søvnforstyrrende vejrtrækning.

 

Hvem er Charlotte..?

Kender du mig ikke allerede?

 

Så er det måske meget rart for dig at vide lidt om, hvem jeg er, og hvorfor jeg kan hjælpe dig!

Jeg fik selv klippet mit tungebånd som 32-årig – det gjorde jeg, fordi jeg så den vilde effekt, et klip af tungebåndet havde på mine to børn, som sloges med hhv. ammeproblemer og voldsom uro i kroppen. 

Siden 2017 har jeg hjulpet flere 1000’de familier med viden og støtte til at kunne finde frem til, om et klip af tungebåndet var den rigtige beslutning for dem. 

Jeg er uddannet i at vurdere stramt tungebånd, jeg er OMFT-terapeut og Buteyko Vejrtrækningsterapeut.

stramt tungebånd charlotte