Book tid til vejledning i stramt tungebånd og aftercare

Slip for at rende for meget rundt. 

Med den rigtige vejledning fra start, undgår du at spilde tid og penge på at søge hjælp de forkerte steder. 
Samtalerne med mig foregår over telefon eller Zoom, og du bliver sendt ud af røret med en klar plan for, hvad næste skridt skal være for dig. 

 

Læs mere om de forskellige muligheder herunder – eller scroll ned til bunden for at booke en tid direkte her på siden.

Vælg denne hvis...

Du ved godt, tungebåndet er stramt…

Du ved bare ikke, hvem du skal gå til for at få det enten undersøgt eller klippet – eller du er i tvivl om, hvad næste skridt skal være.

Få mit bud på hvor og hvem du skal gå til.

NB: Vi når ikke at gå i detaljer med symptomerne, hvis du vælger denne løsning. Har du brug for at få afklaret, om tungebåndet overhovedet er stramt, skal du vælge en 40 minutters-samtale i stedet.

Vælg denne hvis...

Du er i tvivl, om tungebåndet kan være stramt, eller hvordan du skal gribe det hele an.

Måske har du brug for at få afklaret, om det giver mening at få lavet en funktionel undersøgelse, eller også har du spørgsmål til, hvordan det hele hænger sammen.

Vi kommer godt rundt om alle de symptomer, du oplever, og får sammen lagt en behandlingsplan, så du er helt med på, hvad dine næste skridt kan være.

Vælg også denne, hvis du har behov for sparring eller info om flere symptomer eller problemstillinger, eller hvis du har brug for hjælp til aftercare over telefon eller zoom-opkald. (Vil du have hjælp til aftercare hands-on i klinikken, skal du booke en tid til undersøgelse her i stedet)

Book en tid