Book en tid

Jeg har siden december 2020 været i praktik ved Ergo for dig. i Herning Du kan booke tid hos mig gennem dem.
Bestil en tid til undersøgelse, vejledning eller træningsforløb via linket her, eller læs mere om de forskellige ydelser herunder.

Undersøgelse

For dig, der er i tvivl, om din baby har stramt tungebånd. En grundig, fysisk undersøgelse, hvor jeg blandt andet kigger på tungebåndets udseende, tungens bevægelighed og funktion, og om din baby har andre mundmotoriske udfordringer.

For dig, der er i tvivl, om du eller dit barn har stramt tungebånd. En grundig, fysisk undersøgelse, hvor jeg blandt andet kigger på tungebåndets udseende, tungens bevægelighed og funktion.
Foregår fysisk i Herning.

For dig, der er i tvivl, om du eller dit barn har stramt tungebånd. En grundig ONLINE undersøgelse, hvor jeg blandt andet kigger på tungebåndets udseende, tungens bevægelighed og funktion.
Foregår online via Zoom.

Vejledning

Du ved godt, tungebåndet er stramt! Du ved bare ikke, hvem du skal gå til for at få det enten undersøgt eller klippet, eller du er i tvivl om, hvad næste skridt skal være. Få mit bud på hvor og hvem du skal gå til.              

Du er ikke sikker på, om det er et stramt tungebånd, der er skyld i dine symptomer – eller du vil gerne have en snak om, hvordan det hele hænger sammen. Også til dig, der har brug for støtte eller vejledning i forhold til aftercare eller selve indgrebet. 

Forløb

Til dig, der er klar på at træne mundmotorikken, så du kan optimere din spisning, udtale, vejrtrækning og holdning og mindske smerter i kroppen. Enten i forbindelse med et klip eller som træning i sig selv. 

Til dig, der har problemer med at sove, snorker, har søvnapnø, har smerter eller uro i kroppen eller slås med stress og angst. Gennem enkle teknikker kan du lære at trække vejret, så du styrker dit helbred.