Om Charlotte K. Johannsen

Hej!

Jeg hedder Charlotte, og jeg har siden 2017 drevet denne hjemmeside, og har hjulpet langt over 1000 familier og voksne med at finde den rigtige behandling til deres stramme tungebånd. 

Skal jeg også hjælpe dig?


Det er vigtigt med det rigtige match, når man opsøger hjælp. 

Derfor kan du på denne side læse lidt om mig for at fornemme, om det er mig, du skal have hjælp af. 

Untitled design (7)

The Basics

Jeg er uddannet OMFT-terapeut og Buteyko Vejrtrækningsinstruktør (CertBBI) med speciale i stramt tungebånd og søvnforstyrrende vejrtrækning.

Jeg har taget den udvidede uddannelse fra Tongue Tie Academy i Alabama (ved Richard Baxter)

Jeg kan vurdere tungebåndet og mundmotorikken på din baby eller lave en funktionel undersøgelse på større børn og voksne. 

Og så kan du hos mig få lavet særligt tilrettelagte træningsforløb med både OMFT-træning og vejrtrækningstræning fra 6 år.

Når du booker behandling hos mig

Min fornemmeste opgave er, at du føler dig mødt, hørt og forstået. Det kan du altid regne med, jeg gør mit bedste for.

Derfor starter alle undersøgelser, træninger og opfølgninger med, at jeg spørger dig, hvad du har brug for lige netop nu. 

Kommer du med din baby, tager jeg altid hensyn til, hvad din guldklump kan være med til og i hvilken rækkefølge, vi skal tage tingene. Der er altid tid til amning og bleskift hos mig. 

Før du går ud af døren, sikrer jeg mig, at du føler dig godt klædt på til at tage det næste skridt i behandlingen eller træningen.

Jeg er holistisk orienteret og forsøger at se på de symptomer, du kommer med, fra så mange sider som muligt. Og jeg er ikke sen til at henvise videre til andre fagpersoner, som jeg mener, vil kunne hjælpe dig, hvis jeg ikke selv kan.

10 hurtige om mig

Uddannelse og Efteruddannelse

Har undervist på